Конструктивна географія лісів і лісового господарства Волинської області

  • Іван Платонович Ковальчук
  • Геодезія, картографія, землеустій
  • 09.09.15

До Вашої уваги пропонуються повнотектові матеріали монографії  "Конструктивна географія лісів і лісового господарства Волинської області"

У монографії обґрунтовано концептуальні засади, запропоновано алгоритми досліджень лісів і лісового господарства області. За допомогою геоінформаційних технологій здійснено аналіз стану і динаміки лісів Волинської області за період з 1925 по 2009 роки, виявлено масштаби змін лісистості у ХХна початку XXI століття, охарактеризовано особливості прояву несприятливих явищ і процесів (хвороб лісу, пожеж тощо).

Обґрунтовано комплекс заходів з оптимізації стану лісів і функціонування лісового господарства  у Волинській області.

Для фахівців у галузі охорони навколишнього середовища, раціонального лісокористування, географів, екологів, краєзнавців, а також викладачів, учителів, аспірантів та студентів, усіх тих, хто цікавиться функціонуванням лісів і лісового господарства, екологічним  станом природи рідного краю.  

 

©Ковальчук І.П., Юровчик В.Г 2010,

Ковальчук І.П., Юровчик В.Г.  "Конструктивна географія лісів і лісового господарства Волинської області: Монографія. – Луцьк: РВВ „Вежа” Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2010. – 225с.

Завантажити файл монографії (pdf, 3.6 Мб) >>>