Конференція року, або новорічний подарунок горіховодів

  • Сергій Петрович Саяпін
  • 14.12.16

Трохи більше тижня залишилося до ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ, яку проводить Українська Горіхова Асоціація 17 грудня в самому центрі Києва у великому конференц-залі бізнес-центру «Укоопспілки» (вул. Хрещатик 7/11), розташованого навпроти Монумента Незалежності України.

Відповідно до центрального місця проведення Конференції визначена й спрямованість тематики виступів - найпередовіші та сучасні сорти, технології, агрозаходи!

Подивившись на програму заключної конференції року, можна з упевненістю сказати, що ця Конференція просто переверне деякі стандартні шаблонні мислення в типовому розвитку горіхових садів.

Відомий Гуру горіхівництва - Микола Кіктенко особисто зі своєю командою профі приїде з Молдови на Конференцію, щоб відверто поділитися секретами своєї майстерності.

Про свої висновки і підсумки щодо розвитку горіхових садів з низькорослих і скороплідних форм горіха розповість досвідчений горіховод з Хмельницької області Зелениця Анатолій.

Порадує абсолютно своїми новими латеральними сортами і агротехнологіями селекціонер Пономаренко Олександр, який зі своїми досвідченими помічниками готовий відповісти на вузькі питання щеплень, приживлюваності.

Директор фермерського господарства-розплідника «Батьків сад», заснованого на сімейних традиціях і досвіді, Цибенко Ігор дасть повну картину високоперспективних сортів фундука, технологіях його високорентабельного вирощування.

Нова рубрика «ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ».

У ній, відомий агроном-практик Юкал Іван, який запам'ятався своїми яскравими і цікавими виступами на двох останніх конференціях, знову порадує нас. Він зі своєю високопрофесійною командою дасть старт абсолютно новим проектом живлення рослин «МІКОСІНЕРГІЯ», заснованому на останніх досягненнях агрономії і мікробіології. Ці знання, які фахівці команди Юкал Іван Івановича почерпнули, навчаючись в Америці, Франції, Нідерландах, вже застосовані на практиці в Україні.

Продовжить рубрику, селекціонер Пономаренко Олександр - Як використовувати силу електромагнітних ліній Землі?!, незримо від нас обвиваючих нашу планету, для прискорення росту горіхових дерев, проти їхніх хвороб, підвищення продуктивності ?!

І багато багато іншого.

Поспішайте взяти участь в Заключній конференції РОКУ 17 грудня в Києві !!!

Поспішайте отримати свій інтелектуальний НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК 17 грудня за адресою вул. Хрещатик 7/11 (ст. Метро «Хрещатик») !!!