Огляд переваг для учасників системи е-Екстеншн

  • Костянтин Рогоза
  • 07.04.14

Переваги для організацій, що приймаютьучасть в е-Екстеншн

1.  Розширений спектр послуг для користувачів - е-Екстеншн забезпечить доступ і взаємодію з клієнтами 24 години на добу, сім днів на тиждень. Клієнти будуть мати доступ до інформації та освітніх програм, коли і де їм це необхідно.

2.  Кращий сервіс для користувачів - Клієнти краще обслуговуються інформаційно-освітніми продуктами, які відповідно організовані, агреговані, локалізовані і представлені як "кращі з кращих", а не є дублюючими, надлишковими і неорганізованими. Клієнти хочуть стислу інформацію стосовно своїх конкретних потреб. е-Екстеншн також забезпечує місцевий контакт "обличчям до обличчя", якщо це необхідно, шляхом надання доступу зареєстрованим користувачам до локальних відділень е-Екстеншн.

3. Розширений спектр пропонованого контенту для клієнтів - Клієнти матимуть доступ до більш широкої бази надійної інформації через зручну для них установу у зв'язку із загальною доступністю національної та регіональної інформаційної бази. Всі установи будуть пропонувати якісну експертизу через спільноти практиків, включаючи контент по відповідним галузевим напрямам, в яких окремі установи можуть мати обмежену компетенцію.

4. Покращена ідентифікація для окремих установ і поліпшення маркетингу для всієї системи е-Екстеншн.

5. Ефективний розвиток освітніх продуктів і програмЗа рахунок зниженням рівня дублювання зусиль та обміну продуктами за інститутськими межами, спільноти практиків можуть зосередитися на розробці інноваційних, високоякісних інтерактивних продуктів, а також мати можливість приділяти більше свого часу локальним розробкам.

6. Ресурси для викладання, наукових досліджень і дорадництва - е-Екстеншн забезпечить матеріали навчальних ресурсів для академічних програм, служитиме інструментом для прикладних досліджень, надаючи механізм зворотного зв'язку з широкою аудиторією, і для дорадництвазабезпечуючи новий інструмент, що дозволяє місцевим викладачам менше зосереджуватись на вирішені повторюваних проблем і більше на трансформаційному навчанні.

7. Ефективність кібер-інфраструктури - розподіляючи витрати на розробку та ліцензування в рамках всієї системи, кібер-інфраструктура е-Екстеншн дозволить економію для установ, так як ці сервіси і продукти більше не потрібно буде придбавати кожній установі, що потребує їх.

8. Разом ми сильніші ніж поодинці - для розробки контенту, для інфраструктури, для спонсорства та маркетингу.

 

Переваги для викладачів і співробітників, що приймають участь в е-Екстеншн

1. Ефективність використання часу

2. Підвищення якості матеріалів

3. Збільшення охоплення аудиторії і впливу на неї

4. Постійний зворотний зв'язок з клієнтами

5. Більш широке визнання за наукові праці

6. Повна інформація для оцінки та звітності

7. Збільшення переваг для отримання грантів і контрактів

 

Переваги для локальних викладачів і співробітників, що приймають участь в е-Екстеншн

1. Розширене обслуговування клієнтів - Інтернет орієнтованість дозволяє клієнтам мати доступ до ресурсів і запитів 24 години на добу.

2. Місцезнаходження відповідних ресурсів - технологія дозволяє доставку відповідного контенту через сайт.

3. Покращення видимості для місцевих відділень - Брендинг для зареєстрованих користувачів може бути специфічним для окремих сайтів, в тому числі контактна інформація місцевого відділення, місцеві програмні пропозицій, і багато іншого.

4. Покращення маркетингового потенціалу - При контакті з новими аудиторіями через інтернет-середовище, може проводитись цільовий маркетинг для специфічних продуктів.

5. Клієнт-орієнтоване програмуванняза допомогою оцінки запитів, установи і локальні відділення можуть направити зусилля на створення продуктів відповідно до потреб аудиторії.

6. Доступ до національної та обласної експертизи - місцеві педагоги мають більш швидкий доступ до великої бази контент-провайдерів і більшої різноманітності галузевих напрямів, щоб доповнити свої місцеві програми.

7. Покращення рівноправної взаємодії для розробки контенту та спільного використання ресурсівЧерез систему навчання е-Екстеншн тренінги та навчальні ресурси, такі як набори слайдів, інструкції, і багато іншого будуть доступні для обміну через національну систему.

 

Кінцевий продукт е-Екстеншн

е-Екстеншн забезпечить набір інструментів та інфраструктуру для надання наступних сервісів(продуктів):

1. Основна інформаціябюлетні з загальним контентом газетного стилю.

2. Сервіс Запитати консультантаможливість ставити питання провідним фахівцям у певному галузевому напрямі.

3. Часті питання - Можливість шукати відповіді на ваші питання, і задати свої питання, якщо ви не можете знайти відповідь, щоб задовольнити ваші потреби.

4. Обговорення та чати - можливість спілкуватися в чаті з іншими і обговорити проблеми з людьми із схожими інтересами, щоб знайти їх вирішення.

5. Засоби прийняття рішень - Онлайн-інструменти для допомоги користувачам у прийнятті обгрунтованих рішень.

6. Дистанційне діагностування - Можливість отримати допомогу із діагностування проблем за допомогою зображень та експертизи з усієї країни.

7. Конференції і потокове відео - Можливість проведення і участі в онлайн-конференціях в режимі реального часу з використанням технологій Інтернет-мовлення.

8. Окремі навчальні модуліпредставлення навчальних модулів по окремим предметам.

9. Численні модулі навчання - Можливість надати низку навчальних продуктів в даному галузевому напрямі.

10. Сертифіковані курси та курси підвищення кваліфікації - Програми, що містять кілька навчальних модулів, по завершенні яких, видається сертифікат або посвідчення.