Нова публікація SARE підтримує міське сільське господарство

  • Новини
  • 07.05.24

Дослідницька та освітня програма сталого сільського господарства (SARE) NIFA є лише однією з багатьох програм NIFA, спрямованих на досягнення цієї мети. Десятиліттями міські ферми та громадські сади допомагали задовольняти попит на свіжі місцеві продукти. 

Міське землеробство творчо використовує обмежений простір, зберігає землю та перетворює порожні ділянки чи будівлі на продуктивні зелені насадження. Сільське господарство в містах може бути корисним способом для громад вирощувати здорову їжу, отримуючи при цьому широкий спектр інших взаємопов’язаних екологічних, економічних і соціальних переваг. 

Найновіший бюлетень SARE Outreach «Найкращі практики сталої міської ферми» описує стратегії, які міські фермери можуть використовувати для вирішення унікальних можливостей і викликів, пов’язаних із міським виробництвом. У ньому представлено огляд важливих питань, які необхідно враховувати новим фермерам, коли вони засновують міську ферму чи громадський сад і керують ними, а також підказує, куди звернутися за детальною інформацією. Від доступу до землі та управління виробничими проблемами (включно з ґрунтом, водою та шкідниками) до маркетингу сільськогосподарської продукції, публікація SARE ділиться деякими з сучасних найкращих практик, які міські виробники можуть використовувати для розвитку успішної діяльності, а також додатковими ресурсними матеріалами. 

Доктор Венс Оуенс, керівник національної програми NIFA для SARE, сказав, що це лише останній приклад цінної роботи, яку проводить SARE. 

« Стале сільське господарство як у міських, так і в сільських районах є пріоритетом NIFA», — сказав Оуенс. «З 1988 року SARE керувала більш ніж 8500 проектами з фінансовою підтримкою близько 389 мільйонів доларів від NIFA. Ці проекти охоплюють широкий спектр тем, включаючи відновлювані джерела енергії на фермі, боротьбу зі шкідниками та бур’янами, покривні культури, високі тунелі та розширення сеансів, маркетинг, стійкі спільноти та місцеві та регіональні продовольчі системи».