Семінар "Стале тваринництво та перспективи розвитку галузі" в рамках проєкту ПРООН-GEF «Сприяння сталому тваринництву та збереження екосистем на півночі України»

  • Анонси
  • 13.05.24


Запрошуємо Вас 14 травня 2024 року об 11:00 відвідати воркшоп «Стале тваринництво та перспективи розвитку галузі».

Подія відбудеться у змішаному форматі (офлайн та онлайн): у приміщенні Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН, за адресою м. Вінниця, просп. Юності 16 та на платформі ZOOM.

Реєстрація для участі у воркшопі обов’язкова та доступна за посиланням:
https://forms.gle/ThrS5u3pKfNHDWH27

Під час заходу експерти презентують звіт з оцінки стану тваринництва та перспектив розвитку галузі, поділяться практичним досвідом сталих практик вирощування кормів та сталого ведення тваринництва, що дозволить поліпшити доступ до міжнародних ринків для сільськогосподарської продукції, виробленої фермерськими господарствами України.

У воркшопі також візьмуть участь представники державних органів та фермери для обговорення проблем і можливостей сталого ведення тваринництва в Україні в умовах повномасштабного вторгнення.

Проєкт ПРООН-GEF «Сприяння сталому тваринництву та збереження екосистем на півночі України» за фінансової підтримки Глобального екологічного фонду та експертної підтримки світової програми FOLUR (Food Systems.Land Use.Restoration) реалізовуватиметься протягом 2022-2026 років у семи областях України – у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернігівській.

У разі виникнення запитань, звертайтеся:

anastasia.vuico@undp.org
+380995539174 (Анастасія)